Vil du leie ut din hytte?

Les mer om hva vi gjør for deg her.

Leie ut din hytte med Hafjell Hytteformidling og hold den varm når dere ikke bruker den.

De fleste av våre hytter/leiligheter er privateide og brukes hele året av eier og er hjem nr 2. Derfor vil alle hytter/leiligheter ha forskjellig inventar og dekor, samt andre private ting i sin hytte. Vi informerer våre gjester at de bor i en privat hytte så de tar hensyn under sitt opphold.

Vi har en filosofi om at hvis gjestene er informert om at de skal bo på en hytte som er privat så blir den også behandlet deretter.

Alle hytter har sine hytteregler som blir satt opp i samråd med eier. Hytteeier styrer selv når de ønsker å leie ut sin hytte/leilighet og vi setter minimale begrensninger på egen bruk.

Eier blir informert fortløpende når den leies ut pr mail med info om hvem som kommer og hvor mange som kommer og besøker hytta/leiligheten.

Vi holder tett oppfølging med eiere og passer på hytte/leilighet når den står tom over lengre tid. Eiere har også muligheten til å bruke våre håndverkstjenester til en god pris.

Ofte er et opphold på Hafjell en kostbar ferie, derfor prøver vi å komme med forslag ut ifra gjestens ønsker så de kan få et hyggelig opphold i skibakken eller på langrennsski. Eller vi kommer med gode tips om hva som kan være en flott opplevelse på sommertid. Vi jobber aktivt med å finne rette hytte/leilighet ut ifra hva gjestene ønsker å oppleve.

Vårt meglerhonorar er meget akseptable for eier, noe som også kommer leier til gode.

Ta kontakt med Omar på mob 93253479

Made by Petter Sunde Knutsen